Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Χρώματα ανεξίτηλα κι έναν καμβά για τα όνειρά τους βρε παιδιά!!!!!!!


Καλησπέρα, καλησπέρα!!!! Τι υπέροχη που ήταν και σήμερα η μέρα !!!!! Τι, δε μου είστε πολύ καλά; Γιατί; Πείτε μου ποιόν αφήσατε να σας χαλάσει τη διάθεση με τέτοια μέρα!! Γιατί το επιτρέψατε, αααααα όλα κι όλα!!!! Οι πολιτικοί στην τηλεόραση; Μα τη δουλειά τους (να μας δουλεύουν) κάνουν οι άνθρωποι (άνθρωποι;) τόσα χρόνια.  Καλέ απολαύστε την ημέρα και συγκεντρωθείτε στη δική σας  τη δουλεία και ας εργαστούμε για πρώτη φορά μετά από χρόνια πάλι  ομαδικά στις 6 του άλλου μήνα. Γράψτε στα παλιά σας, αυτά που είναι για πέταμα όμως τα παπούτσια,(βλέπετε οι καιροί, συγγνώμη, οι πολιτικοί μας, δεν επτρέπουν να πάρουμε καινούργια)  όλους τους δήθεν πατριώτες  που σας χαλούν τη μέρα. Ήρθε η ώρα πραγματικά πατριωτάκια να τους τη χαλάσουμε εμείς μέσα στο 1x1, όχι από εκδίκηση, αλλά γιατί απλώς έφτασε η ώρα που πρέπει να αποφασίσουμε εμείς για εμάς. Τι κι αν κάποιοι από εμάς γεράσαμε; Ας γίνουμε και με άσπρα τα μαλλιά η ελπίδα για το παιδί που χθες γεννήθηκε και είναι το δικό μας, για το παιδί που αύριο θα γεννηθεί ......και ας μην είναι το δικό μας. Ότι κι αν γίνει στις 6 Μαϊου τελικά, ας κοιμηθεί και ας ξυπνήσει ήσυχη η συνείδησή μας στις 7.

Δεν μου αρέσει καθόλου να επαναλαμβάνομαι, αλλά τι να κάνεις που η εμπέδωση όλων των πραγμάτων στηρίζεται κυρίως στην επανάληψη και στην επιμονή ( κάτι ας πούμε σαν τα παϊδάκια που έπρεπε να μάθουμε από μικροί να τα τρώμε οπωσδήποτε με πηρούνι και μαχαίρι, γελώντας όχι με την καρδιά μας αλλά έτσι όπως το savoir vivre απαιτεί, για να γίνουμε κι εμείς ένα με τους εκλεπτυσμένους Ευρωπαίους, μιας και οι δικοί μας τρόποι δεν ήταν λεπτοί, εξευγενισμένοι και η Ελληνική παράδοση μάλλον ντροπή ). Οπότε, οπότε λέω............... η μέρα σήμερα είναι καταπληκτική!!!! Δεν αφήνουμε κανέναν και τίποτα να μας τη χαλάσει. Δεν βλέπουμε, δεν ακούμε ειδήσεις που μας γεμίζουν φόβο για το αύριο και ενοχές για το χθες γιατί τολμήσαμε το χέρι να απλώσουμε στο όνειρο και αγοράσαμε σπίτι, καλύτερο αυτοκίνητο, πήγαμε διακοπές να ξεκουράσουμε το κορμί που τρέχει όλη μέρα σαν το Βέγγο, στείλαμε τα παιδιά μας σε ένα καλό σχολείο, θέλουμε να τα σπουδάσουμε, επεκτείναμε την επιχείρησή μας. Δεν χρωστάμε σε κανέναν το δικαίωμα στο όνειρο, αντίθετα τιμωρούμε αυτούς που μας το στερούν. Δε λέω ποιους........ μα λέω ξανά το πού. Ας υποδείξει η συνείδηση του καθενός μας ποιοι είναι οι κλέφτες των ονείρων, των δικών μας και των παιδιών μας και ας πράξει το χέρι ανάλογα μέσα στο 1x1, χωρίς να χρειάζεται καν να κλείσουμε την κουρτίνα. 
Άλλοι πρέπει να ντρέπονται, όχι εμείς που διεκδικούμε απλώς το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή.
Όχι εμείς!!!!! Μπορεί να απλώσαμε στον ήλιο όνειρα περισσότερα απ' όσα ίσως έπρεπε, μπορεί μανταλάκια να δανειστήκαμε και τώρα να δυσκολευόμαστε πίσω να τα γυρίσουμε, μα όμως όνειρα απλωμένα σε ξένες πάνω ταράτσες, ποτέ μας δεν τα σκίσαμε, ποτέ μας δεν τα κλέψαμε. 
Ίσως μονάχα να τα ζηλέψαμε και να θελήσαμε κατάλευκα σαν τα δικά τους, να γίνουν και τα δικά μας........ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου