Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Πετάω χαρταετό.....


Αυτό το τριήμερο, σας ικετεύω!!! 
Μείνετε μακριά από τη σοβαρότητα και τις απαιτήσεις της δουλειάς. Διασκεδάστε!!! Ανανεώστε την ενέργειά σας. Όλοι γνωρίζουμε την αξία της δουλειάς, αλλά την αξία της διασκέδασης, του παιχνιδιού, του γέλιου; Αν όλη μέρα καίει η λάμπα, στο τέλος θα καεί , γι αυτό κι εφευρέθηκαν διακόπτες……… 
Αφεθείτε στη χαρά του παιχνιδιού, του γέλιου - αυτό δε σημαίνει να κακαρίζετε συνέχεια - και μοιραστείτε τη με άλλους. Με φίλους, το σόι, τα παιδιά, αγνώστους, που προτιμότερο μέσα από μια χαρά να γίνονται γνωστοί μας, το γείτονα ακόμα και το διευθυντή, που μην απορήσετε αν δεχτεί μια πρόσκληση σε γεύμα , κι ας είναι αυτό λαγάνα και τυρί. Γελάστε, φτιάξτε χαρταετό, φτιάξτε και την ουρά του αντί να τρέχετε πίσω απ’ των άλλων την ουρά ή να κυνηγάτε τη δική σας. 

Δεν ξέρετε; Να μάθετε!! Μακριά ουρά, από εφημερίδες ( εκεί  είναι το μυστικό) και πάνω του φέτος γράφουμε όλες μας τις ευχές. Απλό!! Ύστερα αμολάμε την καλούμπα και αφήνουμε τα νέα της χώρας μας, του κόσμου, μαζί και τις ευχές μας να πιάσουν ουρανό. Αμόλα καλούμπα!!!!! Ψηλά να πάει φέτος, ας σπάσει και ο σπάγκος. Συνέχισε σαν παιδί να γελάς εσύ, αυτό είναι το θέμα, να φτάσουν τα νέα και οι ευχές μας σε όλης της γης τα μάτια!!!  Άκου “πετάω χαρταετό” θα πει βαριέμαι………άλλο και τούτο πάλι!!!! 


 Αν πάλι  ο καιρός δεν το επιτρέψει ,κάντε πικ-νικ πάνω στο πιο ακριβό χαλί σας. “Έτσι είναι αυτά κυρία Μοιραράκη! Εδώ χαλιά γίναμε εμείς, και θα μας νοιάξει αν λεκιάσει το δικό σας;’’ Κλείστε από σήμερα ένα ραντεβού με τη διασκέδαση και μη τη στήσετε. Δε θα το κάνατε ποτέ αυτό σε επαγγελματικό σας ραντεβού……  Δεν είναι ένα αστείο η Ζωή, μα αν το σκεφτούμε σοβαρά, θα δούμε πως είναι αστεία. 


Να περάσετε πολύ όμορφα!!!!!! Καλά κούλουμα!!!! 
Ξέρετε!! Λαγάνα, ελιά, ντομάτα και χαλβάς. Η Καθαρά Δευτέρα έρχεται, όχι ξανά η Τσικνοπέμπτη…………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου