Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ο δρόμος των μουσών

Καλησπέρα ωραίε μου άνθρωπε!!! Αύριο θυμήσου...... τιμούμε εκτός από την Αγία, τη μεγαλοπρεπή και ευγενέστατη μούσα μας Καλλιόπη. Εκείνη που στις μέρες μας έσβησε όλο το κάλλος από το όνομά της και τη φωνάζουμε όλοι Πόπη



Εμπνεύσου καλλιτέχνη μου!!! Κάνε μια επίκληση στη μούσα τη δική σου και ξεκίνησε να γράφεις με καλλιέπεια, γιατί έτσι μόνο σου αξίζει, το έπος το δικό σου. Άνοιξε σήμερα την πρώτη λευκή σελίδα. Ας είναι αυτό το πιο σπουδαίο γεγονός αυτής της μέρας. Το γεγονός που θα σηματοδοτήσει τη θριαμβευτική επιστροφή σου.......στη ζωή σου. Γίνε ο ποιητής, ο συνθέτης, ο ραψωδός και ο μπροστάρης της. 




Σε εσένα και σε όλους τους “ Όμηρους” της νέας εποχής, εύχομαι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!! Μπορεί να είναι και αυτό και το επόμενο και οι ενδιάμεσες μέρες υπέροχες και φωτεινές, αν πάψουμε να είμαστε όμηροι εκείνων των βασανιστικών σκέψεών μας, που οδηγούνε μόνο στο σκοτάδι. Αν δραπετεύσουμε από τη μαγική εκείνη νήσο, που μπορεί να μετατραπεί σε Μακρόνησο όμως για εμάς, γιατί την ονειρεύτηκαν κάποιοι άλλοι…....... Να είστε καλά!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου